Klubbens historie

Klubbens fødselsdag er 1. februar 1996. Den pågældende dag flyttede vi ind i et lokale på 45 indre kvadratmeter på vor nuværende domicil. Jeg havde indtil da igennem længere tid været frustreret over ikke at have et ordentligt sted at træne. Derfor luftede jeg tanken om et nyt træningssted over for nogle venner og bekendte, som tilkendegav, at de gerne ville træne der. Da så muligheden for et lille træningslokale i Århus nord opstod, slog jeg til. Indkøb af træningsudstyr var naturligvis en mindre økonomisk belastning, men det gik.

Klubbens koncept var og er det stadig, at man skal kunne tåle en til tider rustik tone i klubben. Klubben er at betragte som et fristed, hvor man ikke kun træner, men også driller og mobber hinanden. Der kan til tider herske "kaotiske" tilstande i klubbens lokaler hvor voksne mænd bliver drenge, men det er en del af konceptet, som nye medlemmer som regel først vænner sig til efter nogen tid.

Man skal anbefales af et medlem for at kunne komme på prøve som medlem af klubben. Undtagelser er dog blevet gjort, men så er prøveperioden, inden man kan få en nøgle til klubben længere. A.K. Nordland er altså en lukket klub. Man går ikke bare lige ind fra gaden og bliver medlem. Det er en tillidserklæring at få en nøgle til klubben. I årenes løb er der derfor aldrig forsvundet noget af klubbens udstyr.

Klubben har oplevet både opgange og nedgange, men klubben kom igennem kriserne og blev stærkere end nogensinde. I dag har vi ca. 35 medlemmer, som træner i vore to lokaler, som er 92 indre kvadratmeter plus et bade- /omklædningsrum på ca. 10 kvadratmeter.

For at styrke det sociale sammenhold besluttede klubbens bestyrelse i 2009, at klubbens socialminister forestår afholdelse af to årlige sociale sammenkomster. I februar 2009 var der spisning for klubbens medlemmer i formandens hus, og i august 2009 var der grillaften i gården. En succesfuld abefest med 34 deltagere blev afholdt i klubbens lokaler 6/2-2010 og igen efter ligastævnet 7/8-2010. .

22. januar 2011 blev klubfest afholdt i klubbens lokaler med 28 deltagere, hvor blandt andet klubkalender med stor succes blev præsenteret. To klubfester med grill i gården i hhv. august 2011 og 2012 samt en vikingefest 28. januar 2012 er efterfølgende blevet afholdt med stor succes.

 

Med de venligste hilsener

Søren Lind Jensen - formand

Вейн и Лорман тоже казались довольными.

Ты ни чем не "Любой из нас ну чем не чародей" лучше своего дяди Джаспера.

Ты, возможно, единственный, кто сейчас по-прежнему во "Толковый молитвослов для детей и родителей" все это верит.

Доброе утро, сказал Билл холодно.

Разве только ты решишь отказаться от всего прямо сейчас.

Я цитировал Эйвонского лебедя, сэр.